Projektleder FN´s Verdensmål Ildsjæl med Verdensmål som bærende værdi – er du kulturbærer med projekterfaring?

Vil du medvirke til at verdensmålene bliver arbejdet helt ind i vores dna? Vil du være med til at give den grønne omstilling de bedste betingelser? Vil du sætte din personlighed ind på at drive og præge kulturen i SEF, og bidrage med grøn innovation og udvikling af en energisk virksomhed? Så er det måske noget for dig at blive Ildsjæl hos SEF!

Dine kommende arbejdsopgaver

Vi leder efter den målrettede og inkarnerede profil, som kan indarbejde bæredygtige tanker og FN’s Verdensmål i SEF-koncernen og inspirere andre virksomheder på Sydfyn. Som vores nye projektkonsulent beror din succes på dine evner til at vise vejen til rationel anvendelse af energi gennem din engagerede og troværdige facon. Du kommunikerer klart og tydeligt så ansatte, samarbejdspartnere og andre interessenter nemt kan se værdien af verdensmålene og muligheder for at arbejde med dem.

Du brænder for at gøre en forskel og har en struktureret tilgang til dine opgaver og formår at se muligheder, som gavner både klimaet, SEF og lokalområdet. Du får mulighed for at være enten tovholder eller tage lederskab af følgende opgaver i tæt samarbejde med kolleger:

 • Uddannelsesforløb for bestyrelsen & ansatte i SEF om FN’s Verdensmål
 • Synliggørelse af vores CO2 aftryk – direkte & indirekte, herunder initiativer og mål
 • Analysere muligheder for nye certificeringer i SEF ift. FN’s Verdensmål og miljøledelse
 • Planlægge og afholde oplæg og foredrag i begreber og muligheder inden for FN’s Verdensmål med fokus på klima og energi for start-up og mindre virksomheder på Sydfyn
 • Se potentiale for nye forretningsområder relateret til FN’s Verdensmål i hele koncernen
 • Dialog, sparring og udvikling af forretningsområder og energirådgivning i SEF
 • Facilitere møder, workshop og lignende aktiviteter på tværs af SEF-organisationen

 

 

 

 

 

 

Om dig og din baggrund

Det er en fordel, at du er fortrolig med Verdensmålene, og at det ligger dig på sinde at udbrede budskaberne internt og eksternt. Du har et stærkt gå-på-mod og viger ikke i den gode sags tjeneste. Vi forventer også, at du har relevante og dokumenteret erfaring, hvor du er bevist kulturens rolle i målopfyldelse.

 • Du er en passioneret kulturbærer, som kan lide at gå forrest
 • Du har gennemslagskraft, kommunikerer præcist og skaber tillid
 • Du trives med at være på og afholde præsentationer både internt og eksternt
 • Du er god til at lytte og evner at begå dig på alle niveauer i en organisation
 • Du er god til at holde overblikket, arbejder professionelt og er struktureret
 • Du evner at arbejde selvstændigt og er samtidig en teamplayer
 • Du er ærekær, ærlig og troværdig og brænder for at gøre en forskel for klima, bæredygtighed og FN’s Verdensmål
 • Du er en stærk, selvstændig person, der kan og vil påtage dig et ansvar
 • Du har en positivt indstilling og er vellidt og respekteret

SEF tilbyder dig

Du bliver en del af et lokalforankret og traditionsrigt energiselskab, hvor der er stor mulighed for at sætte dit personlige aftryk som projektkonsulent. Vi tilbyder faglig og personlig udvikling og vi giver dig dygtige kolleger, der selv tager ansvar og er der for dig. SEF har mange forskellige personalegoder, som bla. indeholder frokostordning, fitnessordning og sundhedsforsikring.
Stillingen som projektkonsulent er en etårig projektstilling.
Arbejdspladsen bliver vores moderne domicil, Vores Lys, i Svendborg.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR Partner, Per Schorling fra Proces Support A/S, på mobil 2332 5825 for en umiddelbar vurdering af din profil ift. jobbet, eller søg online nedenfor.

Da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, vil samtaler blive afholdt løbende. Du skal være indstillet på, at personprofiltest vil være en del af screeningsprocessen.

Ansøg stillingen

(Du kommer over i vores HR partners ansøgningsformular)

 

 

Om SEF A/S

SEF er en moderne energivirksomhed med flere selvstændige forretningsområder. Virksomhedens kerneområde består af en stabil leverance af strøm, og at strøm og naturgas leveres til fair priser.

SEF er en levende og innovativ koncern, der løbende udvikler forretningsområder, som supplerer virksomhedens kerneområde. Det gælder bl.a. fibernet, installationsforretning, varmepumper, ladestandere og alternative energiformer.

SEF er meget involveret i det lokale idræts- og foreningsliv, i kraft af vores mange SupportEnergi klubber/foreninger. Samtidigt er vi meget synlige i diverse lokale netværk igennem vores sponsorater og SEAF.

SEF er ISO 9001-certificeret. Det betyder, at virksomheden har kvalitetsledelse, som sikres af gennemarbejdede processer og arbejdsbeskrivelser. SEF er karakteriseret ved lokal kundeservice med ydelser og leverancer af høj kvalitet.

Vores hovedkontor ligger i Svendborg. Hertil kommer et kontor i Bredgade 30 i København.