Vil du have fibernet fra SEF Fiber

Vejen til stabilt og lynhurtigt internet findes i fibernettet. I dag er der derfor rigtig mange, der får deres internet og TV via fibernet, og det er der ikke noget at sige til. Fibernet er driftssikkert, og hele familien kan streame, spille og høre musik på livet løs, uden at internettet svigter, samtidig med at du får den hastighed, du betaler for.

Ønsker du et stabilt fibernet, kan du få det hos SEF Fiber. Siden 1. maj 2016 har vi haft et samarbejde med Stofa, og i dag er Stofa vores leverandør af både TV, internet og telefoni til vores fibernet. Det lynhurtige fibernet sikrer en altid god oplevelse, hvad end du har behov for at downloade store filer, se din yndlingsserie eller sætte musik til hverdagen derhjemme.

Sådan får du fibernet hos SEF Fiber

Vi lægger et rigtigt stort arbejde i at kunne udrulle fibernet, således alle har mulighed for at kunne få blandt andet lynhurtigt internet. Vi er med til at sikre fibernet til borgere såvel som virksomheder på hele Sydfyn, hvilket også er med til at gøre Sydfyn et attraktivt sted at bo og starte virksomhed.

Da indholdet af vores fibernet bliver leveret af Stofa, har du ikke mulighed for at bestille det direkte her hos os. Køb af internet, telefoni og TV skal ske på Stofas egen hjemmeside, hvor du har mulighed for at vælge den helt rigtige løsning, der passer til dig og din husholdning. Ønsker du i stedet at ringe til Stofa for at høre mere om dine muligheder, så kan du fange dem på telefon 88 30 30 30.

Få fibernet til dit lokalområde gennem Bredbåndspuljen

Fibernet bliver leveret gennem lysledere, der er gravet ned i jorden. Det er et stort arbejde, hvorfor det endnu ikke er alle dele af Danmark, der har det. Har du og dit lokalområde på Sydfyn endnu ikke adgang til lynhurtigt fibernet, er der heldigvis hjælp at hente. Siden 2016 har Energistyrelsen hjulpet mindre og tyndt befolkede områder med dårlig internetforbindelse gennem den såkaldte Bredbåndspulje. Opfylder et lokalområde en række kriterier, har området mulighed for at opnå støtte gennem Bredbåndspuljen til etablering af fibernet, hvilket kommer alle til gode.

Hos SEF Fiber tror vi på, at alle bør have lige adgang til lynhurtigt internet. Siden 2006 har vi lagt fibernet i fortovet forbi over 20.000 husstande i det Sydfynske. Det betyder, at vi på Sydfyn i dag har et af de områder i Danmark, hvor flest mulige borger og virksomheder kan få fibernet

Har du endnu ikke fibernet? Men kunne du godt tænke dig, at du og dit Sydfynske lokalområde fik adgang til det? Så kan du ansøge om at få fibernet til dit område. Hvert år offentliggør Energistyrelsen på deres hjemmeside, hvilke adresser der har mulighed for at søge tilskud til Fibernet fra Bredbåndspuljen, og det er også her, du finder alle de informationer, du har brug for i forbindelse med ansøgningen. Så sørg for at holde øje med Energistyrelsens hjemmeside, for måske er det dig og dit område, der har mulighed for at søge om at få fibernet næste gang.