Vælg det helt rigtige produkt

Nedenfor finder du vores udvalg af naturgasprodukter.

Lige nu kan du få 400 kr. i velkomstrabat

Med et skifte til SEF Energi får du naturgas præcis som du plejer. Du skal ikke foretage dig noget. Vi klarer skiftet for dig.

Du får 400 kr. i velkomstrabat på din første regning, hvis du bestiller inden den 21. juni 2020.

Tilbuddet er gældende for alle, der ikke har været naturgaskunde i de sidste 6 måneder hos SEF Energi.

Har du brug hjælp til at vælge det produkt, som passer bedst til din husstand, sidder vi altid klar i kundeservice med råd og vejledning. Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 62 20 11 20 eller skrive til os på sef@sef.dk.

Bestil et tilbud på naturgas. Det er helt uforpligtende og gratis.

Bestil tilbud - Naturgas
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik – du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

Naturgasprisen følger den aktuelle markedspris.
Intet abonnement.
Læs mere
Du får sikkerhed mod prisstigninger i naturgasmarkedet.
Intet abonnement.
Læs mere
Du gør en ekstra forskel for det, du interesserer dig for.
Intet abonnement.
Læs mere
Du hjælper til en bedre dyrevelfærd i Danmark.
Abonnement til 49 kr. pr. md.
Læs mere

Få naturgas fra SEF Energi

SEF Energi er et ærligt energiselskab med en historie, der strækker sig mere end 100 år tilbage. Siden 1906 har vi været med til at levere energi til de sydfynske borgeres liv, men meget er sket siden dengang. I dag er vi et landsdækkende energiselskab. Det betyder, at du kan få naturgas fra SEF Energi, uanset hvor i Danmark du bor.

Hos SEF Energi arbejder vi ud fra den idé, at det skal være alt andet end besværligt at være kunde hos os. Derfor har vi gjort det nemt og bekvemt at skifte din naturgas fra din nuværende leverandør til os. Med naturgas distribueret af SEF er du altid sikker på en stabil og effektiv løsning, der aldrig svigter.

Siden 1906 har vi givet energi til handling
Hos os får du
fagfolk i røret
Du kommer hurtigt igennem til vores kundeservice
Vi passer på miljøet sammen med vores kunder
Vi har høj kundetilfredshed
Du har mulighed for gebyrfri betaling

Vælg den aftale, der passer dig

Har du en teenagedatter, der godt kan lide at tage lange bade? Elsker du selv, at der er godt varmt i stuen? Eller foretrækker din partner et mere køligt indeklima? Mulighederne er mange, og det viser bare, at ikke to familier en ens. Derfor har vi også gjort det muligt for dig at vælge mellem forskellige naturgasaftaler. Så er du sikker på at få den helt rigtige løsning, der passer til netop din familie og dine behov. Hos SEF betyder det, at du kan vælge mellem følgende muligheder:

Hvilken aftale du skal vælge til din husstand, kommer helt an på, hvad du, din familie og din pengepung er mest tryg ved. Vi står naturligvis altid til rådighed, hvis du skulle være i tvivl om, hvad du skal vælge, og vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.