Vælg nærvarme fra SEF

Ønsker du en mere miljøvenlig metode til at opvarme dit hus? Og er du samtidig på udkig efter en løsning, der kræver et minimum af arbejde fra din side? Så er løsningen fra Nærvarme Danmark A/S, der er en del af SEF, den helt rigtige løsning til dig. Nærvarme Danmark er luft til vand varmepumper på abonnement. Helt enkelt.

Nærvarme Danmark er en klimavenlig og fremtidssikker løsning til dig. Det er en solid og pålidelig erstatning for de traditionelle olie-, naturgas- og træpillefyr, og ydermere slipper du for arbejdet med at holde fyret i gang.

Vælger du af skifte dit gamle fyr ud med en varmepumpe på abonnement, sørger vi for installationen af din nye varmepumpe, og at det kører som det skal hele året rundt. Hos Nærvarme Danmark er du altid sikker på at få 100 % tryghed, driftssikkerhed og grønnere varme. Og så er det endda billigere i drift end et traditionelt fyr. Når du bestiller nærvarme, kommer vi ud og installerer din nye varmepumpe, og vi sørger naturligvis også for at tage dit gamle fyr med os.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /nas/content/live/sefdk/wp-content/themes/onlineplus-site/modules/sektioner/billede_kasse.php on line 4

Få en varmepumpe fra Nærvarme Danmark og slip for uforudsete udgifter

Vælger du at få din varmepumpe fra Nærvarme Danmark – SEF, er du sikker på at få en helhedsorienteret løsning, der passer ind i din hverdag. Vi sørger for hele processen lige fra start til slut. Det betyder, at vi kommer og afmonterer dit gamle fyr. Herefter installerer vi din nye varmepumpe, og når det er gjort, sørger vi for dens fortsatte drift. Ydermere varetager vi eventuelle reparationer og laver service. Alt i alt skal vi nok sørge for, at din varmepumpe fungerer, som den skal. Helt uden at du skal betale mere.

Fra gammelt oliefyr til varmepumpe af høj kvalitet

Vi samarbejder vi med de førende varmepumpeproducenter. Det er din garanti for, at vælger du os, så får du altid den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

Vi har blandt andet et samarbejde med Panasonic, der har produceret varmepumper til Norden i mere end 30 år. Varmepumper fra Panasonic er altid af den højeste kvalitet, og derudover er de også meget driftssikre og nemme at betjene. Vil du vide mere om SEFs nærvarme løsning, kan du ringe til Nærvarme Danmark A/S på telefon 70 22 12 14.

Sådan kommer vi i gang:

Bestil et tilbud (uforpligtende og gratis). Så tager vi en kort snak omkring dit hus og dit behov.

En teknisk rådgiver kommer ud til dig og gennemgår din bolig. Sammen med dig forbereder de den endelige installation af din nye varmepumpe.

Du underskriver kontrakten på nærvarme, og der går 5 – 7 uger fra underskrivning til installation. Selve installationen klares oftest på 1 – 2 dage.

Varmepumpen er installeret. Nærvarme Danmark varetager driften og påtager sig de løbende omkostninger i forbindelse med reparation og serviceeftersyn.

Ring til os på 70 22 12 14 for at høre mere om dine muligheder for nærvarme.

Grønnere varme på abonnement
Lavere varmeudgifter, hvis du skifter fra oliefyr til varmepumpe
Ingen uforudsete udgifter - Vi klarer service og reparationer
100 % driftssikkerhed - Vi tager risikoen
Nem og hurtig installation - Vi klarer processen fra installation til drift
Bedre energimærkning af dit hus og derved større værdi af din bolig
En af markedets mest støjsvage varmepumper

Vælg grøn varme og el fra vindmøller

Vælger du at få installeret en varmepumpe fra SEF til fordel for et gammelt fyr, får du ikke kun en lavere varmeforbrugsregning. Du får også en grønnere varme i dit hjem, og dermed også en bedre energimærkning.

Varmen fra en varmepumpe kræver nemlig ikke afbrænding af fossile brændstoffer, og ydermere har vi også valgt, at vores varmepumpers energi skal baseres på vindstrøm, hvis du vælger at få leveret strøm fra SEF. Det har vi valgt, da vi gerne vil tage ansvar og gøre det lettere for dig at være sammen om et grønnere Danmark. At vores varmepumper er baseret på vindstrøm betyder helt konkret, at SEF går ind og sikrer, gennem såkaldte oprindelsesgarantier, at præcist den mængde strøm, som varmepumpen er beregnet til at bruge i din husstand, bliver reserveret og produceret af danske vindmøller.

Kunne du tænke dig at vide mere, kan du læse mere om vores Vindstrøm.

Foliering af varmepumpe som fx varmepumpeskjuler

Nu kan du få designet din luft til vand varmepumpe præcist, som du ønsker, med en foliering af varmepumpen. Det er samme høje kvalitet som på en taxa, og der gives 8 års garanti på folieringen. Du kan fx designe varmepumpe som en hæk eller en varmepumpeskjuler. Problemet med varmepumpeskjulere til luft til vand varmepumper er, at der er et effekttab. Det er der ikke, når den er folieret som en varmepumpeskjuler. Læs mere om foliering af varmepumper her.