Energirådgivning

SEF er et energiselskab med masser af historie bag sig. Året var 1906, da vores kraftværk for første gang gav strøm til de sydfynske borgere, og i dag leverer vi strøm til hele landet. Vores kerneværdi har altid været, at vi vil være et ærligt og tilgængeligt energiselskab, der kan være med dig hele vejen.

Derfor står vi altid klar til at yde kompetent og effektiv telefonisk energirådgivning til dig. Uanset hvilken bolig du har, og hvor mange der bor i husstanden, sørger vi altid for en skræddersyet og individuel rådgivning, der kan forbedre dine energiinstallationer og føre til økonomiske såvel som grønne gevinster.

Har du den rigtige opvarmningsform?

Mange i dag opvarmer deres huse med naturgas- og oliefyr. Disse er dyre i drift og miljøbelastende, hvorfor det kan være en fordel at skifte til en mere energirigtig løsning, f.eks. en varmepumpe.

Der er sket meget med varmepumpers effektivitet i de senere år. De er ekstremt energieffektive, og de producerer omkring 3-5 kW varme for hver 1 kW el. Du får gennem innovativ teknologi en grøn og effektiv opvarmning af din bolig.

Overvejer du af skifte den gamle kedel ud med en varmepumpe, kan vores energirådgivere rådgive dig til den helt rigtige varmepumpe, der opfylder din husstands behov.

Derfor skal du vælge en varmepumpe

En varmepumpe er en grønnere og en af markedets mest effektive løsninger. Modsat olie-, træpille-, brænde-, og naturgasfyr taber de ikke en stor del af energien, da virkningsgraden på en varmepumpe er mange gange højere.

Derudover får du også følgende fordele, når du vælger en varmepumpe:

  • Du kan spare rigtig mange penge på din varmeregning, faktisk helt op til 60 %.
  • Du kan skifte til en varmepumpe, uanset om du i dag bruger olie, træpiller, el eller naturgas til at opvarme dit hus.
  • Du modtager et engangstilskud på op til 9.000 kr.
  • Du betaler 25 % mindre for den strøm, du anvender til varmepumpen.
  • Din varmepumpe bliver installeret af vores samarbejdspartnere.

Få tilskud til dine energiforbedringer

Skal du have foretaget energiforbedringer, har du mulighed for at søge om tilskud fra SEF. Vi giver blandt andet tilskud til:

  • Varmepumper
  • Isolering
  • Nye vinduer
  • Nyt fyr.

Det er vigtigt, at du søger om tilskud før, du begynder at indkøbe materialer samt bestiller håndværkere.

Du har mulighed for at søge om tilskud til energiforbedringer lige her.