Oplad din elbil eller hybridbil derhjemme – nemt og smart!

Er du så heldig at have en elbil og har brug for, at den altid er fuldt opladet og klar til at køre? Med en SEF ladeboks får du en smart, intelligent og driftssikker ladeløsning derhjemme. Vi hjælper dig med ladning, uanset om du kører på ren el eller hybrid.

Vi ønsker at gøre det nemt for dig – komplet hjemmeladeløsning
Vi leverer og installerer ladeboksen, og du indgår en serviceaftale med os. På den måde er du sikret, at alt hele tiden fungerer. Hvis der ikke følger et ladekabel med til din elbil, kan vi også hjælpe dig med det.

SEF Ladeboks – én samlet ladeløsning

Som elbilsejer med et årligt kørselsbehov mellem 5.000 og 25.000 km, skal det være nemt og intelligent at få ladet sin elbil derhjemme.

Priserne er i Dkr. og inkl. moms Køb af ladeboks MED elaftale Køb af ladeboks UDEN elaftale
Ladeboks EVBox Elvi (100% køb)
inkl. Standardinstallation
13.995,- 15.995,-
SEF Energi elaftale
(FleksVIND)
Ja Nej
Serviceaftale
inkl. support
99,- 199,-
Afgiftsrefusion
pr. opladet kWh
1,12 1,12
SEF True Energy App
(adgang til intelligent ladning)
Ja Ja
Bestil Bestil
Samlet mindstepris i 6 mdr. 14.589,-, herefter
99,-/md.
17.189 ,-, herefter
199,-/md.

 

Du finder leveringsbetingelser og diverse gebyrer for SEF Ladeboks her.

 

SEF Energi Elaftale

Vi har et udvalg af elaftaler du kan vælge imellem, men vi anbefaler at du tegner en aftale, hvor du afregnes ud fra dit reelle elforbrug time-for-time. Det kan du med følgende elprodukter som er baseret på vindstrøm – FleksVIND, DyrenesEnergi og SupportEnergi. Med disse elaftaler kan du høste økonomiske og miljømæssige fordele, når du skal lade de elbil derhjemme og til resten af husstandsforbruget.

 

Ladeboksen EVBox Elvi – gør dit liv lettere!

EVBox’en er både nem at anvende, brugervenlig og intelligent.

EVBox Elvi har høj ydeevne, lav vedligeholdelse, er fremtidssikret, og så tilbyder den en ubesværet opladningsoplevelse i hjemmet. Elvi er intelligent, forbundet til WiFi, giver dig indsigt i opladningssessioner i realtid, og har fjernbetjening og overvågning.

Vi ønsker at gøre opladningen så enkel og sikker for dig som elbilejer som muligt. Uden problemer kan du oplade din bil og dermed nyde den fulde oplevelse af dit køretøj – EVBox Elvi er mere end blot en ladestation.

Når EVBox’en er installeret, kan du tilslutte kablet for at oplade – og tage stikket ud igen, når du skal køre. Nemmere bliver det ikke!

 

Hvad kan EVBox Elvi?

 • Den kan indstilles til automatisk at påbegynde ladning – bl.a. ved hjælp af vores SEF True Energy app, hvor du nemt og intelligent kan oplade din elbil på tidspunkter, hvor strømmen er mest miljøvenlig, eller prisen er lavest – det hele sker automatisk, når du sætter ladestikket ind i elbilen.
 • Du får indsigt i opladningssessioner i realtid med anvendelse af OCPP.

Fremtidssikret ladeløsning

Med EVBox Elvi får du en løsning, der er designet til at oplade alle elbiler både nu og i fremtiden. Dens funktionaliteter er designet til at kunne matche dine skiftende behov og gør det nemt at opgradere ladekabler og opladningskapacitet for at tilpasse sig nye køretøjskrav.

 • Boksen kan opgraderes op til 22 kW (Elbiler i dag lades op til 11 kW)
 • Kompatibel med alle elektriske køretøjer

Vi installerer og vedligeholder din EVBox Elvi. Installeringen involverer tre komponenter: Væg-docken, stationen og kablet (hvis du har behov for det).
Vi hjælper med at aktivere EVBox Elvi via EVBox Connect-app’en og konfigurerer din EV-ladestation hurtigt og præcist.
Selve installeringen af EVbox’en hjemme hos dig selv sørger vores samarbejdspartner FiberLAN for.

Inkluderet i pakken:

 • EVBox Elvi ladeboks
 • Installering – foretages af SEF’s samarbejdspartner FiberLAN
 • Indbygget GPS/Wi-Fi
 • 7-pin fatning til indgående strøm

 

Uddybende EVBox Elvi specifikationer

Her kan du læse de nærmere specifikationer for EVBox Elvi.

 

Standardinstallation af ladeboksen

Når du bestiller vores ladeboks, følger der en komplet standardinstallation med, som bliver installeret af vores samarbejdspartner FiberLAN. Montøren sætter ladestanderen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladestanderen og din eltavle.

OBS: Tjek med dit lokale el-netselskab, hvor mange ampere stikledningen ind til din bolig kan levere. Ofte er det op til 25 ampere. I nyere boliger er der 35 ampere, da der er taget højde for det øgede elforbrug, der kommer i relation til den grønne omstilling.

 

Standardinstallationen – trin for trin:

 • Vi leverer og installerer en certificeret ladeboks, der sikrer, at din elbil lader sikkert og forsvarligt. Samtidig opfylder installationen de krav, som bilfabrikanterne stiller, hvis deres garanti skal gælde.
 • Vi leverer kombiafbryder C16-20/30MA/3P+N (efter fabrikantens anvisninger), som vi installerer i din eksisterende eltavle. Er der ikke plads i din eksisterende tavle, monteres en ny tavle ved siden af. Der skal være plads til tavlen med følgende mål: 250 x 250 x 103 mm. Ladestanderen har indbygget fejlstrømsafbryder type B.
 • Montøren borer højest to gange i almindelige vægge for at fremføre installationskablet.
 • Montøren trækker et installationskabel, typisk 5G6mm2 kabel (kan variere og herover er der en merpris) op til 10 meter fra eksisterende gruppetavle langs etableret væg eller gulv. Kablet sluttes til ladeboksen. Er der mere end 10 meter fra din gruppetavle til ladeboksen, vil du blive faktureret for yderligere medgået tid samt ekstramaterialer.
 • Montøren tester, at ladestanderen fungerer og udfører lovpligtige installationstest.

Forudsætninger for ovenstående standardinstallation:

 • Der er plads til ny sikring i den eksisterende gruppetavle.
 • Kabellængde fra tavle til ladeboks overstiger ikke 10 meter i alt (pristillæg på 100 kr. inkl. moms pr. meter ved yderligere længde , dækker materialer og arbejdsløn).
 • Montage og installation skal kunne udføres fra en stige på maks. 5 meter.
 • Der er ikke medregnet evt. gravearbejde.

Udvidet installation

Er du bosat uden for Fyn, eller afviger dit hus/installationen sig fra ovenstående standardforhold, så kontakt os med nedenstående informationer og få et uforpligtende tilbud:

 • Tag et billede af din eltavle
 • Tag et billede af den ønskede placering af ladeboksen
 • Tag et overordnet udebillede af, hvor kablet skal trækkes
 • Cirkalængde på kablet fra gruppetavle til ladeboks.
 • Notér, hvis der er behov for gravning.

Send overstående informationer og billeder til os i nedenstående  bestillingsformular

Serviceaftale til din ladeboks – inkl. refusion af elafgift

Det skal være trygt og nemt at have en driftssikker ladeboks. En serviceaftale med SEF sørger for, at din ladeboks er driftssikker og altid funktionsdygtig.

 • SEF håndterer og refunderer din elafgift til opladning foretaget derhjemme på din ladeboks.
 • SEF sikrer, at din ladeboks altid fungerer. Såfremt uheldet er ude, udbedres fejlen enten via vores IT-supportsystemer eller via et fysisk besøg af vores installatør – uden at det koster dig ekstra.

Den samlede servicepakke koster kr. 99,-  (elkunde hos SEF Energi) eller kr. 199,- (ikke elkunde hos SEF Energi) om måneden og afregnes månedligt. En pakke, der giver dig tryghed og sikrer, at du måned efter måned får en nem, driftssikker og smart ladeløsning, hvor hjælpen altid er ved hånden.

Hvert halve år (Januar og juli) modtager du refusion af den elafgift*, som du har betalt for svarende til det antal kWh, du har ladet din elbil op med derhjemme.

 

Refusion af elafgiften
*SKAT har pr. 1. januar 2021 fastsat refusionssatsen til 1,12 kr./kWh inkl. moms. I de ladebokse, vi anvender, er der indbygget en MID-måler, som er godkendt til afregning af refusionsopgørelse. Hvis du har solceller, luft-til-vand varmepumpe eller jordvarme derhjemme, modtager du ikke refusion af elafgift. Det samme gælder, hvis du har elvarme som primær opvarmningskilde og får refusion herfor.

Oplad med Plugsurfing, når du er på farten

Når du er på længere ture rundt i Danmark eller Europa, har du brug for at oplade din elbil undervejs. Derfor har vi sørget for en nem og god ordning til dig med Plugsurfing. Ordningen giver dig adgang til mere end 130.000 ladestationer i byer og langs motorveje i Danmark og Europa.

Vi betaler dit oprettelsesgebyr og skaffer dig en gratis ladebrik, så du kan bruge ordningen. Du skal selv afregne med Plugsurfing for de kWh, du lader på deres standere. Vær opmærksom på, at du ikke får refusion på disse kWh-timer.

Anvend Plugsurfing-app’en

Inden du lader gennem Plugsurfing, skal du oprette dig i Plugsurfing-app’en eller på plugsurfing.com. Det er både nemt og hurtigt.

Hvor finder jeg ladestanderne fra Plugsurfing?

Se kort over Plugsurfings ladestationer.

Bestil SEF Ladeboks-løsning til din elbil

Vi ringer dig op for en endelig aftale.

Bestilling SEF ladeboks til elbiler
Maximum upload size: 3MB
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitikwww.sef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.