Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

30. marts 2020
Historisk godt årsregnskab for SEF
2019 blev et rigtigt godt år for Energiselskabet SEF Årets resultat blev ganske enkelt det bedst i nyere tid med et samlet p (...)
13. maj 2020
Varmepumper skåner klimaet for CO2 svarende til 18 mio. dåseøl
Den grønne omstilling ruller for tiden ud over land og by, fra hus til hus. Mange mennesker viser interesse for at forene det nyttige med det be (...)
11. december 2019
DGI Landsstævne i Svendborg får klima-topmøde for unge
Et nyt partnerskab mellem det sydfynske energiselskab SEF A/S, Efterskoleforeningen, DGI og Svendborg Kommune sætter leg, læring og bære (...)
10. december 2019
Kunderne er meget tilfredse med SEF
Det sydfynske energiselskab SEF oplever en stigning i tilfredsheden blandt selskabets kunder. En helt ny undersøgelse viser med al tydelighed, a (...)
29. august 2019
SEF A/S donerer 4 hurtigladere til elbiler til Svendborg
Når elektriske biler tanker energi, så bilen kan køre flere kilometer, sker det som bekendt med strøm og ikke med fossile brændstoffer. Udbredel (...)
8. april 2019
Meget tilfredsstillende udvikling i SEF i 2018
Med et driftsoverskud på 7 mio. kr. i 2018 mod knap 4 mio. kr. året før er det en tilfreds ledelse, der kan præsentere SEF’s årsregnskab (...)
4. april 2019
Nu køber SEF Energi strøm direkte på den Nordiske råvarebørs
“Vi vil sikre bedre priser til vores kunder,” lyder det fra SEF Energi. Det lokale energiselskab på Sydfyn ændrer derfor strategisk retn (...)
Luft til vand varmepumpeskjuler. Kan man pakke varmepumpen ind?
26. februar 2019
Nu bliver det nemmere at skifte oliefyret ud på Sydfyn
Står det til SEF Energi skal det være både nemmere og billigere for de sydfynske borgere at skifte oliefyret ud med et mere klimavenligt (...)
FAQ - Q&A - Spørgsmål og svar om luft til vand varmepumpe på abonnement via SEF Nærvarme.
14. november 2018
Tendens: Klimaforandringer får os til at vælge vindstrøm
I en tid med klimaforandringer oplever SEF Energi en øget efterspørgsel på vindstrøm fra el-kunder. “Folk leder efter de små ting i dere (...)