Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF Energi’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområde. Ønsker du at holde dig opdateret med brugbar viden og informationer omkring energien i Danmark, og hvilke områder vi har fokus på ved at tage samfundsansvar? Så tilmeld dig vores nyhedsmail.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

27. september 2021
Omstilling til elbiler: SEF hjælper virksomheder med skræddersyet totalløsning
SEF Energi har netop indgået sydfynsk aftale med Svendborg-virksomheden C.C. Jensen. Over de næste par år vil C.C. Jensens 35 firmabiler (...)
21. september 2021
Skoleelever fra 2. klasse på Ørkildskolen er begyndt et spændende forløb hos SEF
Energiselskabet SEF arbejder ihærdigt med den grønne omstilling og for at medvirke til mere bæredygtighed i samfundet. Det gælder, når det har m (...)
20. september 2021
Elektrisk dag, lørdag den 25. september 2021
Den nødvendige grønne omstilling i retning af meget mere bæredygtigheder i fuld gang. Det er både godt og meget nødvendigt. Det understøtter SEF (...)
9. september 2021
Gratis koncert med en stærk og personlig songwriter i en meget spektakulær kulisse
Det er med stolthed, at spillestedet Harders og energiselskabet SEF er gået sammen om at præsentere en meget personlig og meget dedikeret sangsk (...)
22. juni 2021
Grønne lån til SEF-koncernen i Svendborg
SEF koncernen, der holder til i Svendborg, er som landets første energiselskab nu godkendt til at optage finansiering på basis af grønne obligat (...)
2. juni 2021
Ulovligt telefon- og gadesalg
Et godt tilbud kan sagtens være lidt for godt til at være sandt. Pas på de hurtige sælgere på telefonen og på gaden! (...)
28. maj 2021
Energi og bæredygtighed på skoleskemaet!
Verden er Vores: et helt nyt undervisningsmateriale om den klode vi bor på – er nu klar til brug. Og så er det gratis! I anl (...)
SEF Energi Ladestander - Totalløsning
5. maj 2021
Sydfynsk energiselskab: Det skal være lettere at lade sin elbil
Virksomheder og boligforeninger kan se frem til en nemmere måde at få ladet elbiler op på! Som noget helt nyt i Danmark tilbyder SEF Ene (...)
22. april 2021
Årsregnskab 2020 – fra SEF
For SEF blev 2020 igen et år med megen aktivitet. Det meste havde vi indflydelse på. Men vejret og coronapandemien kunne vi ikke styre, hvilket (...)