Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

29. august 2019
SEF A/S donerer 4 hurtigladere til elbiler til Svendborg
Når elektriske biler tanker energi, så bilen kan køre flere kilometer, sker det som bekendt med strøm og ikke med fossile brændstoffer. Udbredel (...)
8. april 2019
Meget tilfredsstillende udvikling i SEF i 2018
Med et driftsoverskud på 7 mio. kr. i 2018 mod knap 4 mio. kr. året før er det en tilfreds ledelse, der kan præsentere SEF’s årsregnskab (...)
4. april 2019
Nu køber SEF Energi strøm direkte på den Nordiske råvarebørs
“Vi vil sikre bedre priser til vores kunder,” lyder det fra SEF Energi. Det lokale energiselskab på Sydfyn ændrer derfor strategisk retn (...)
26. februar 2019
Nu bliver det nemmere at skifte oliefyret ud på Sydfyn
Står det til SEF Energi skal det være både nemmere og billigere for de sydfynske borgere at skifte oliefyret ud med et mere klimavenligt (...)
14. november 2018
Tendens: Klimaforandringer får os til at vælge vindstrøm
I en tid med klimaforandringer oplever SEF Energi en øget efterspørgsel på vindstrøm fra el-kunder. “Folk leder efter de små ting i dere (...)
7. maj 2018
SEF A/S’s netselskab skifter navn
Det skal være nemmere for dig at identificere, hvad der er vores netselskab, og hvad der er vores kommercielle forretning. Derfor vil du (...)
20. april 2018
SEF præsterer et tilfredsstillende årsregnskab for 2017
Det tilfredsstillende resultat på 3,4 mio. kr. kommer på baggrund af opkøb af FiberLAN, tilfredsstillende mængder vind og et energihande (...)
11. januar 2018
FiberLAN A/S er godt rustet til fremtiden
SEF købte i juni 2017 FiberLAN i Odense, og siden har der været fokus på integration af FiberLAN i koncernen og på optimering af opgaverne, (...)
16. november 2017
SEF Energi indgår aftale om SupportEnergi med Landsforeningen Børns Voksenvenner
De seneste år har SEF Energi haft stor succes med sit SupportEnergi-koncept. Senest er der indgået aftale med Landsforeningen Børns Voksenve (...)