Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

25. januar 2022
Muligt prisfald på el kan betyde penge retur til SEF-kunder
For lidt blæst, regn og stigende naturgaspriser er nogle af årsagerne til, at vi i dag ser rekordhøje elpriser i Danmark og resten af Eu (...)
Pressebillede_Norlys_SEF Fiber_OpenNet_samarbejdsaftale
25. november 2021
SEF Fiber og Norlys udvider samarbejdet
I april 2021 indgik SEF Fiber et samarbejde med den uafhængige brancheplatform OpenNet med ønsket om at åbne fibernettet for flere indholdsudbyd (...)
SEF Energi - Vi har Danmarks mest tilfredse kunder
23. november 2021
SEF har landets højeste kundetilfredshed!
Hvert år afholder landets el-leverandører undersøgelser, for at kortlægge kundernes tilfredshed. Den seneste undersøgelse er netop offentliggjor (...)
27. september 2021
Omstilling til elbiler: SEF hjælper virksomheder med skræddersyet totalløsning
SEF Energi har netop indgået sydfynsk aftale med Svendborg-virksomheden C.C. Jensen. Over de næste par år vil C.C. Jensens 35 firmabiler (...)
21. september 2021
Skoleelever fra 2. klasse på Ørkildskolen er begyndt et spændende forløb hos SEF
Energiselskabet SEF arbejder ihærdigt med den grønne omstilling og for at medvirke til mere bæredygtighed i samfundet. Det gælder, når det har m (...)
20. september 2021
Elektrisk dag, lørdag den 25. september 2021
Den nødvendige grønne omstilling i retning af meget mere bæredygtigheder i fuld gang. Det er både godt og meget nødvendigt. Det understøtter SEF (...)
9. september 2021
Gratis koncert med en stærk og personlig songwriter i en meget spektakulær kulisse
Det er med stolthed, at spillestedet Harders og energiselskabet SEF er gået sammen om at præsentere en meget personlig og meget dedikeret sangsk (...)
22. juni 2021
Grønne lån til SEF-koncernen i Svendborg
SEF koncernen, der holder til i Svendborg, er som landets første energiselskab nu godkendt til at optage finansiering på basis af grønne obligat (...)
2. juni 2021
Ulovligt telefon- og gadesalg
Et godt tilbud kan sagtens være lidt for godt til at være sandt. Pas på de hurtige sælgere på telefonen og på gaden! (...)