Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

27. oktober 2020
Sådan møder energiselskabet alle dine behov
Et nyt samarbejde mellem SEF Energi og True Energy illustrerer de nye kundetilbud, salgskanaler og forbrugsmønstre, der definerer energibran (...)
25. september 2020
Det smarte hjem kan tænke selv. SEF har overtaget WiFi-butikken.dk
Fremtiden venter lige rundt om hjørnet. I fremtiden vil vi ligesom i dag være fuldstændig afhængige af strøm. Uden strøm vil samfundet ikke fung (...)
16. september 2020
Folketingsmedlem, Bjørn Brandenburg er nysgerrig vedr. varmepumper
Nærvarme Danmark, der er en del af SEF koncernen havde mandag den 14. september inviteret folketingsmedlem, Bjørn Brandenburg, der er valgt i Sv (...)
26. august 2020
Klimaet kalder på skoleeleverne
Nyt naturvidenskabeligt undervisningsmateriale: Klima til læring og debat til skoleelever i Svendborg Kommune. Det (...)
21. august 2020
Ny miljøvenlig afbryder på Tåsinge
På det seneste er arbejdet med en opgradering af stationen på Vornæsvej på Tåsinge afsluttet. De seneste tre år har ORIGO Service A/S arbejdet p (...)
20. august 2020
Certifikat på vedvarende energi
Fra samfundets side er der et ønske om at nedbringe CO2-udledningen. Energiproduktionen er et af de områder, hvor der kan findes en reduktion og (...)
18. august 2020
Tænk på klimaet når du vælger elprodukt
Tilbagevendende indslag om stigende temperaturer og smeltende polaris fylder vores nyheder på regulær basis. Klimaforandringerne foregår neto (...)
14. august 2020
Klimamål 2030
I Danmark og i de fleste EU-lande er der et politisk ønske om at reducere udledningen af drivhusgasser. Det har resulteret i en række klimamål. (...)
24. juni 2020
En varmepumpe sparer klimaet for ca. 60.000 kg CO2
Med 130 installationer gør Nærvarme Danmark (tidl. SEF Nærvarme) allerede meget godt for klimaet. Når man (...)