Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

19. januar 2021
Grøn varmeløsning kommer til Nordøstfyn – nef indgår samarbejde med Nærvarme Danmark om luft til vand varmepumper på abonnement
Mange kunder i det nordøstfynske leder efter et grønt alternativ til opvarmning af deres bolig, så fossile brændsler: olie-, naturgas- eller pil (...)
SEF Energi - grøn omstilling
18. januar 2021
Rekordår: Strømmen har aldrig været grønnere
Vi markerer Strømmens Dag 2021 den 23. januar - en dag, hvor vi husker at værdsætte strømmens betydning for vores hverdag - med denne artike (...)
10. december 2020
Gratis opladning af elbiler i Svendborg i 2021
Fonden Sydfyns Elforsyning – SEF har været i julehumør. Sidste år donerede fonden fire el-ladestationer, der er sat op i Svendborg midtby. Det f (...)
30. november 2020
Kunderne er historisk tilfredse med SEF, der nu mener at have Danmarks højeste kundetilfredshed
Det sydfynske energiselskab SEF Energi oplever igen i år en stigning i tilfredsheden blandt selskabets kunder. Hvert år foretager SEF Energi en (...)
27. oktober 2020
Sådan møder energiselskabet alle dine behov
Et nyt samarbejde mellem SEF Energi og True Energy illustrerer de nye kundetilbud, salgskanaler og forbrugsmønstre, der definerer energibran (...)
25. september 2020
Det smarte hjem kan tænke selv. SEF har overtaget WiFi-butikken.dk
Fremtiden venter lige rundt om hjørnet. I fremtiden vil vi ligesom i dag være fuldstændig afhængige af strøm. Uden strøm vil samfundet ikke fung (...)
16. september 2020
Folketingsmedlem, Bjørn Brandenburg er nysgerrig vedr. varmepumper
Nærvarme Danmark, der er en del af SEF koncernen havde mandag den 14. september inviteret folketingsmedlem, Bjørn Brandenburg, der er valgt i Sv (...)
26. august 2020
Klimaet kalder på skoleeleverne
Nyt naturvidenskabeligt undervisningsmateriale: Klima til læring og debat til skoleelever i Svendborg Kommune. Det (...)
21. august 2020
Ny miljøvenlig afbryder på Tåsinge
På det seneste er arbejdet med en opgradering af stationen på Vornæsvej på Tåsinge afsluttet. De seneste tre år har ORIGO Service A/S arbejdet p (...)