Nyheder

På denne side kan du nemt få et overblik over SEF’s nyheder. Du kan blandt andet læse meget mere om, hvad der rør sig inden for vores forretningsområder, ligesom du kan få et indblik i, hvad der sker hos SEF.

Vi sørger for løbende at opdatere denne side med spændende nyheder og informationer. Så husk at holde øje med denne side, hvis du vil følge med i vores hverdag.

Nyheder

22. juni 2021
Grønne lån til SEF-koncernen i Svendborg
SEF koncernen, der holder til i Svendborg, er som landets første energiselskab nu godkendt til at optage finansiering på basis af grønne obligat (...)
2. juni 2021
Ulovligt telefonsalg
Et godt tilbud kan sagtens være lidt for godt til at være sandt. Pas på de hurtige telefonsælgere! Det kan være vansk (...)
28. maj 2021
Energi og bæredygtighed på skoleskemaet!
Verden er Vores: et helt nyt undervisningsmateriale om den klode vi bor på – er nu klar til brug. Og så er det gratis! I anl (...)
SEF Energi Ladestander - Totalløsning
5. maj 2021
Sydfynsk energiselskab: Det skal være lettere at lade sin elbil
Virksomheder og boligforeninger kan se frem til en nemmere måde at få ladet elbiler op på! Som noget helt nyt i Danmark tilbyder SEF Ene (...)
22. april 2021
Årsregnskab 2020 – fra SEF
For SEF blev 2020 igen et år med megen aktivitet. Det meste havde vi indflydelse på. Men vejret og coronapandemien kunne vi ikke styre, hvilket (...)
21. april 2021
SEF åbner sit fibernet gennem OpenNet
SEF Fiber åbner nu sit fibernet og giver interesserede udbydere mulighed for at sælge internet og tv til 22.000 husstande i og omkring S (...)
19. januar 2021
Grøn varmeløsning kommer til Nordøstfyn – nef indgår samarbejde med Nærvarme Danmark om luft til vand varmepumper på abonnement
Mange kunder i det nordøstfynske leder efter et grønt alternativ til opvarmning af deres bolig, så fossile brændsler: olie-, naturgas- eller pil (...)
SEF Energi - grøn omstilling
18. januar 2021
Rekordår: Strømmen har aldrig været grønnere
Vi markerer Strømmens Dag 2021 den 23. januar - en dag, hvor vi husker at værdsætte strømmens betydning for vores hverdag - med denne artike (...)
10. december 2020
Gratis opladning af elbiler i Svendborg i 2021
Fonden Sydfyns Elforsyning – SEF har været i julehumør. Sidste år donerede fonden fire el-ladestationer, der er sat op i Svendborg midtby. Det f (...)