I sit nye job, som han tiltrådte mandag den 2. september, får Claus ansvar for de samlede kommercielle aktiviteter i virksomheden – herunder salg, marketing, energirådgivning og kundeservice samt forretningsudvikling. Derudover får han også ansvar for den lokale el-installatørvirksomhed, El-Gården A/S. 

- Vi har kørt et professionelt udvælgelsesforløb i tæt samarbejde med en headhunter, hvor jobbet og den ønskede profil blev beskrevet nøje, og herefter fulgte et godt forløb med flere interessante kandidater, hvoraf Claus altså var den bedst egnede, fortæller Anders Banke, der er administrerende direktør i SEF. 

- Jeg er selvfølgelig meget glad og også beæret over at være valgt til stillingen – og jeg glæder mig meget til det fortsatte samarbejde med mine dygtige SEF-kollegaer, fortæller Claus Holm Andersen. 

Kundernes mand
Der er i høj grad tale om 'kundernes mand', når det gælder den nye Kunde- og Markedschef. I ti måneder har han arbejdet som Salgschef hos SEF og været ansvarlig for alle opsøgende salgsaktiviteter til såvel erhverv som privat inden for SEF's produktområder; el, gas, fiber, TV og telefoni – og før sin ansættelse hos SEF har han bestredet en lang række lederstillinger i TDC, bl.a. som Loyalitetschef hos YouSee.

Claus Holm Andersen har på under et år formået at forankre forståelsen for værdien af fiber hos adskillige boligforeninger på Sydfyn, og han ser frem at bygge videre på de gode resultater.

- Jeg synes, der er så mange muligheder i SEF, og både fiber- og energiområdet ser jeg som vigtige fokusområder – og så skal det naturligvis kombineres med vores kunde fordelsprogram, SEF+, fortæller den nye Markeds- og Kundechef, der understreger, at han fremover vil sætte SEF-kunderne endnu mere i centrum.

Claus Holm Andersen bor på Thurø sammen med sin kone Maibritt og sine to døtre.

Claus Holm Andersen - CV
2013: Kunde- og Markedschef i Sydfyns Elforsyning

2012-2013: Salgschef i Sydfyns Elforsyning

2010-2012: Loyalitetschef i YouSee

2009-2010: Afdelingsleder i YouSee

2008-2009: Salgsleder i TDC Fastnet Norden

2007-2008: Kundeserviceleder i TDC Mobil Norden

2001-2007: eBusiness chef, TDC Erhverv

1998-2000: Salgschef/Butikschef, TDC Erhverv

1996-1998: Salgskonsulent, TDC Erhverv