Som hos alle andre elselskaber kan SEF som følge af engrosmodellen fremover hente sine el-kunder i hele landet, og her er SEF et godt navn at blive landsdækkende med.

- Vi har godt vidst, at med 'Sydfyns' som en del af vores virksomhedsnavn, kan potentielle kunder let tro, at de decideret skal bo på i det sydfynske område, og når vi samtidig har 'Elforsyning' i halen, sender vi et signal om et forsyningsnet, som jo ikke er det, vi vil sælge dem, forklarer Anders J. Banke, der er Adm. Direktør hos SEF.

Ifølge Anders J. Banke er det nye navn blot det, som mange allerede kalder virksomheden i hverdagen.

 

Nyt og moderne logo

Med det nye navn opstod også behovet for et nyt logo, og her har lokale, sydfynske kræfter været i spil. SEF er gået efter at give virksomheden et mere moderne udtryk, som afløser for det logo, der har kendetegnet SEF gennem mere end 20 år. 

- Vi har samarbejdet med grafisk designer, Christian Bagge, fra firmaet Partus i Svendborg, omkring designet af det nye logo, som vi mener understøtter vores værdier på en rigtig god måde. En af vores kerneværdier er fx 'troværdighed', og det signalerer den nye, mørkeblå farve, som fremover skal være vores farve, siger Claus Holm Andersen, Kunde- & Markedschef hos SEF.

Navneændringen og det nye logo implementeres i øjeblikket overalt i virksomheden.

 

Lovkrav opfyldes

Navneskiftet betyder også, at SEF allerede nu lever op til en ny lov, der træder i kraft den 1. januar 2018.   

- Den nye lov siger, at 'moderen må ikke hedde det samme som datteren', når sidstnævnte er et monopolselskab. Med det nye navn, har vi altså sikret, at der er en klar forskel på monopolselskabet, der ejer forsyningsnettet, og så de andre selskaber, hvor vi er i fri markedskonkurrence, forklarer Anders J. Banke.

Monopolselskabet hedder fremover Sydfyns Elforsyning Net A/S og adskiller sig dermed fra SEF og de øvrige selskaber, som nu hedder henholdsvis SEF Teknik, det tidligere El-Gården Svendborg, SEF Energi, som dækker over el og naturgas og endelig SEF Fiber.

 

For yderligere information:

Anders J. Banke, Adm. Direktør

M: 61550611

 

Claus Holm Andersen, Kunde- og markedschef

M: 2164 7426