​​
​​​
El-selskaberne konkurrerer meget på pris pr. kWh. eller "forærer" el i ex. 3 måneder for at få nye kunder, så den e​nkelte elforbruger o​plever større besparelser. Men den reelle værdibesparelse på et års elforbrug vil højst lyde på få hundrede kroner. 


 

Fællesskab styrker de lokale værdier​

Hos SEF Energi tror vi på, at den meget prisfokuserede kommunikation hører fortiden til og derfor har vi brugt de sidste par år på at "Sætte strøm til de gode oplevelser" og skabe "Energi til handling", hvor vi involverer os i lokal områder og aktiviteter. Kunderne har en forventning om, at vi bakker op om de gode oplevelser og det rige foreningsliv, og kvitterer også for vores rolle og betydning i den sammenhæng.

Flere lokale områder er inde i en rigtig positiv udvikling og det mener vi, at vi også har vores andel i. Vi vil bakke op om det som vores kunder er optaget af. Derfor vil vi minde folk om vigtigheden af det fællesskab vi sammen skaber.
 

Kunderne er enige

Vores konkurrenters budskab om lavere elpris eller foræring - uagtet det kun er på en lille del af produktet, og i en kort periode - pirrer altid til nogle folks nysgerrighed.
Men tilbagemeldingerne fra vores kunder har indtil nu været, at de har set og oplevet SEF Energis betydning for deres lokalområde​​ og derfor vil de gerne blive en del af fællesskabet.
 
 
 

Gør et aktivt valg for fællesskabet

Vi har en lang række af elprodukter, som gør noget for lokale foreninger, samfundet, dyrevelfærd m.m. 

 

 

 

Tag ansvar for god dyrevelfærd...

 

Med det bæredygtige koncept hjælper du dyrene samtidig med at du får din el og naturgas til attraktive priser. Når du tilmelder dig DyrenesEnergi, donerer SEF Energi A/S hver måned 10 kr. af abonnementet til Dyrenes Beskyttelse.

 

 

 

 

Støt idrætten og kulturen...

 

Den rette løsning for dig der vil have en variabel pris, men samtidigt gerne vil støtte et godt formål. Med SupportEnergi er du med til at støtte en klub/forening/organisation efter eget valg. Støtten optjenes i takt med dit forbrug, men betales udelukkende af SEF. På el yder vi 2 øre pr. kWh og på naturgas yder vi 10 øre pr. kWh.

 
 
 
​​​
​​
​​