Det kan betale sig at komme tilbage til SEF

Du har netop modtaget et brev med tilbud om at blive naturgaskunde hos SEF igen.

Der er to forskellige typer naturgas-produkter, du kan vælge imellem som naturgas-kunde hos Sydfyns Elforsyning - naturgas til en fast pris eller til en variabel pris.
Men uanset hvilken løsning du vælger, sparer du mindst kr. 125 - 150 om året, da du ikke betaler naturgas-abonnement hos Sydfyns Elforsyning.

Naturgas til fast pris

Når du vælger at købe din naturgas til fast pris, forbliver prisen pr. m3 naturgas den samme de næste 12 eller 24 måneder - uanset om priserne i markedet ændrer sig.
Du véd altså nøjagtig, hvad du skal sætte af i budgettet pr. m3 naturgas - og det giver tryghed. Den samlede udgift til naturgas afhænger selvfølgelig af din husstands samlede forbrug.

Naturgas til variabel pris

Når du vælger at købe din naturgas til en variabel pris, så følger din udgift til naturgas de aktuelle markedspriser, der bl.a. afhænger af olieprisen, konjunkturer og udbud og efterspørgsel på naturgas i Nordeuropa.

Markedspriserne reguleres hver måned, og det er ikke muligt at forudsige prisudviklingen. Derfor kender du heller ikke din nøjagtige udgift til naturgas - Nogle gange falder markedspriserne, og så sparer du penge. Andre gange stiger de, og så må du betale lidt mere.

 

 Du kan også gøre en forskel - sammen gi'r vi et bidrag

Du kan nu støtte idrætten, kulturen og andre gode formål, hvis du vælger at forny med SupportEnergi El. Du støtter din forening eller klub – efter dit valg - sammen gi'r vi et bidrag.

  • Med din hjælp får foreningen penge til nye og spændende tiltag.
  • En gennemsnitlig husstand* støtter med 100 kr. på el og 150 kr. på naturgas pr. år.
  • I 2014 var SupportEnergi vores billigste produkt

 

* Du støtter med 2 øre/kWh el og 10 øre/m3 naturgas. Det bliver til en årlig støtte på ca. 100 kr. årligt ved et el-forbrug på 5.000 kWh og med 150 kr. årligt ved et naturgasforbrug på 1.500 m3.