En total ladeløsning til virksomheder og boligforeninger

En komplet ladeinfrastrukturløsning til virksomheder og boligforeninger, hvor ladestandere, installation og el-aftale er samlet ét sted.

Blandt virksomheder og boligforeninger er der en stigende efterspørgsel, der gerne vil have løsninger inden for ladeinfrastruktur til elbiler efter individuelle behov.

Det gælder både til virksomhedens egne elbiler, de ansattes og kundernes. I boligforeningerne mærkes det, at lejerne fokuserer mere og mere på elbiler og hvilke muligheder der er for at få ladet deres biler op.

Vores fokus er at hjælpe med individuelle løsninger, der tilgodeser behovet nu og her, men også være en holdbar løsning i fremtiden i takt med udviklingen, som taler ind i den grønne omstilling.

Vi ønsker at give dig den bedste rådgivning – det sker bedst ved at vi taler sammen.

Sådan gør vi

SEF Energi Ladeboks til boligforeninger - Sådan gør vi

Den totale ladeløsning

Med vores totalløsning får du en skræddersyet ladepakke, som kan tilgodese virksomhedens behov, de ansattes, kunder og gæster samt i boligforeningerne er det lejerne og deres gæsters behov der afdækkes.

Opladningsløsningen til både virksomheder og boligforeninger indebærer

  • Skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomhed eller boligforening
  • Ladestandere til elbiler – for virksomheder: både på arbejdspladsen og hjemme hos medarbejdere samt til lejere og gæster i boligforening
  • Differentieret betaling for opladning på en simpel måde
  • Fuld installation af standerne
  • Den helt rigtige el-aftale, som understøtter den grønne omstilling
  • Intelligent opladning styret gennem en app, så elbilerne automatisk lader, når strømmen er billig eller mest miljøvenlig i løbet af døgnet.
  • Muligheden for fast tilknyttede elbiler/leasing
  • Afgiftsrefusion
  • Færre udgifter på brændstof og service

Elprisen på ladestanderne fastsætter I som I vil. Det er muligt at differentiere priserne alt afhængig om det fx. er en medarbejder, en kunde eller en gæst der oplader sin elbil samt en beboer eller en gæst i boligforeningen.

Case: Læs om vores ladeløsning til C.C. Jensen

 

Elbil – leasing eller deleordning

Står virksomheden eller boligforeningen i et krydsfelt om man skal købe eller lease elbiler ud fra de behov og efterspørgsel der kommer, så har vi indgået et samarbejde med GreenMobility for, at gør det nemt for virksomheder, boligforeninger og fællesskaber at lease elbiler, som medarbejderne, beboerne eller medlemmerne kan benytte i både hverdagen og weekenden.

 

Vil du høre mere!

Kunne din virksomhed eller boligforening tænke sig at høre mere om hvad vi kan skræddersy til jer, så ring på 62 20 11 20 eller skriv til os her

Kontakt os
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitikwww.sef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.