Tilskud til energieffektiviseringer til erhvervsvirksomheder

Som virksomhed kan I nu ansøge om tilskud til energieffektiviseringsprojekter. Energispareordningen er blevet erstattet af en ny erhvervstilskudspulje, som er målrettet energieffektiviseringer i privatejede produktions-, handels- og servicevirksomheder. Der er samlet set afsat ca. 3,5 mia. kr. frem til 2030.

Erhvervstilskud til energieffektiviseringer

Energispareordningen er blevet erstattet af en ny erhvervstilskudspulje som er målrettet energieffektiviseringer i privatejede produktions-, handels- og servicevirksomheder. Der er samlet set afsat ca. 3,5 mia. kr. frem til 2030.
Erhvervspuljen er en konkurrencebaseret tilskudspulje for erhvervsvirksomheder, hvor I som virksomhed selv skal ansøge Energistyrelsen om energitilskud til jeres energispareprojekt. Se evt. videoen fra Energistyrelsen
her

Ansøgningsrunderne til erhvervspuljen er åben 2 uger ad gangen, 5 til 6 gange årligt, hvor man som virksomhed kan byde ind med forskellige energiprojekter. Energiprojekterne kan f.eks. være udskiftning af kedel til varmepumpe, udskiftning til LED belysning, etablering af varmegenvinding og energioptimering af procesanlæg.

Når du søger om energitilskud til energibesparelser, vil tilskudssatsen blive konkurrenceudsat, da Energistyrelsen ønsker at støtte realiseringen af de billigste kWh først.

Få evt. mere viden om ordningen: her

Vil du have hjælp til din ansøgning?

Det er helt op til dig som virksomhed, om I ønsker rådgivning og hjælp til ansøgnings-, dokumentations- eller teknikprocessen. Men det kan være en stor hjælp og frigive nogle ressourcer.
Der er en række krav til, hvad din ansøgning om erhvervstilskud skal indeholde. Der skal blandt andet indgå dokumentation for, at betingelser og vilkår i tilsagnet er opfyldt.

Efter at du har fået tilsagn om energitilskud, skal der indsendes yderligere dokumentation såsom udvidet projektbeskrivelse, som bl.a. indeholder opgørelser af før- og efterforbrug, beregning af energibesparelse, tidsplan, investeringsoversigt osv.

I SEF står vi klar til at rådgive dig, hvis du som virksomhed har planer om at gennemføre energispareprojekter i løbet af de kommende år. Vi står klar med sparring og kan rådgive dig om, hvilket tilskud I har mulighed for at søge til netop jeres energispareprojekt.

Har din virksomhed planer om at gennemføre et energispareprojekt, så giv os endelig et kald, og lad os tale om jeres muligheder for energitilskud til jeres projekt via den nye ordning.

Ring eller skriv til os!

Har du spørgsmål til den nye tilskudsordning, så kontakt en af vores kompetente rådgivere i dag, og få en uforpligtende snak omkring din virksomheds muligheder.

Få en uforpligtende snak allerede i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så ring, og få en snak med vores kompetente rådgivere. De står altid klar til at fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvordan energioptimering fra SEF er med til at skabe energibesparende og omkostningsbesparende løsninger for din virksomhed.

Udfyld formularen og vi kontakter dig eller du kan ringe til os på telefon 62 20 11 20.

Kontakt os - Energirådgivning
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitikwww.sef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.