Mangler I overblik over jeres virksomheds energiforbrug?

Når du kontakter SEF med henblik på professionel energirådgivning, er du altid sikker på at få en stærk ressource til at analysere og gennemgå din virksomheds samlede energiforbrug.

Herudover er du sikker på at få:

  • En kompetent sparringspartner til brug ved renoveringer, optimeringer og investeringer
  • Reduktion af din virksomheds energiudgifter, som kan mærkes på bundlinjen
  • En grønnere profil
  • Økonomisk tilskud til energiprojekter

Få konkrete forslag til besparende energiprojekter

Flere analyser viser, at den helt rigtige energioptimering kan være med til give store besparelser for små såvel som store virksomheder. Kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder for eventuelle besparelser, kommer vores dygtige energirådgivere gerne forbi dig og din virksomhed. Her gennemgår og analyserer vi din virksomhed grundigt med henblik på at identificere rentable energibesparelser. Ud fra dette laver vi en række konkrete forslag til forbedringer, så du og din virksomhed fremadrettet kan udnytte energien optimalt.

Du vil blive præsenteret for de konkrete forslag, og herfra vælger du og din virksomhed de mest attraktive projekter og forslag, der  kan bidrage til en grønnere profil samt besparelser direkte på bundlinjen.

Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker hjælp til implementeringen af de konkrete energiprojekter, og vi er helt uvildige, både hvad angår samarbejdspartnere og valg af komponenter.

Vores dygtige energirådgivere har en stor viden inden for feltet, og de kan arbejde med alle energiformer. Det er ofte netop  i samspillet mellem forskellige energiformer, at de største besparelser i din virksomhed kan realiseres. Det kan eksempelvis ske ved at se nærmere på forholdet mellem ventilation og opvarmning.

Energioptimering

Vidste du, at langt de fleste virksomheder kan reducere deres energiforbrug med 10-30 %, hvis de målrettet arbejder med energioptimering og energiledelse?

Vi ser derfor et stort potentiale i at hjælpe jer som virksomhed til at reducere jeres energiomkostninger og samtidig opnå en mere bæredygtig produktion til gavn for vores klima. De fleste virksomheder har allerede implementeret nogle enkle og simple energisparetiltag. For at opnå den størst mulige effekt, skal der imidlertid en målrettet og struktureret indsats til, som ofte vil være både tids- og ressourcekrævende. Det hjælper vi jer med!

Energioptimering – godt for klimaet og bundlinjen
Gennem vores rådgivning får I et indblik i, hvilke fordele der er ved energioptimering, og hvordan I som virksomhed kommer i gang. En reduktion af jeres energiforbrug med 10-30 % betyder meget for jeres CO2-udledning – men det er også med til at styrke jeres konkurrencedygtighed og bundlinje.

Fem fordele ved energioptimering:

  • En forbedret bundlinje
  • Større konkurrencedygtighed
  • Et reduceret klimaaftryk
  • En styrket grønnere virksomhedsprofil
  • Tilfredse medarbejdere

Få en uforpligtende snak allerede i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så ring, og få en snak med vores kompetente rådgivere. De står altid klar til at fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvordan energioptimering fra SEF er med til at skabe energibesparende og omkostningsbesparende løsninger for din virksomhed.

Udfyld formularen og vi kontakter dig eller du kan ringe til os på telefon 62 20 11 20.

Kontakt os - Energirådgivning
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitikwww.sef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.