Få professionel energirådgivning fra SEF

Skal du ud og finde en ny erhvervspartner til din virksomhed? Og vil du have en samarbejdspartner, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken rådgivning eller service?

Hos SEF kan vi tilbyde dig og din virksomhed et samarbejde fra A til Z. Hvad end du sidder i en privat eller offentlig virksomhed, så tilbyder vi altid kompetent og professionel rådgivning med henblik på at komme frem til den helt rigtige energiløsning, der gavner din virksomhed samt virksomhedens økonomi. Vores fokus er nemlig altid at minimere din virksomheds energiomkostninger, når du vælger os som din erhvervspartner.

Få konkrete forslag til besparende energiprojekter

Flere analyser viser, at den helt rigtige energioptimering kan være med til give store besparelser for små såvel som store virksomheder. Kunne du tænke dig at vide mere om dine muligheder for eventuelle besparelser, kommer vores dygtige energirådgivere gerne forbi dig og din virksomhed. Her gennemgår og analyserer vi din virksomhed grundigt med henblik på at identificere rentable energibesparelser. Ud fra dette laver vi en række konkrete forslag til forbedringer, så du og din virksomhed fremadrettet kan udnytte energien optimalt.

Du vil blive præsenteret for de konkrete forslag, og herfra vælger du og din virksomhed de mest attraktive projekter og forslag, der er kan bidrage til en grønnere profil samt besparelser direkte på bundlinjen.

Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker hjælp til implementeringen af de konkrete energiprojekter, og vi er helt uvildige, både hvad angår samarbejdspartnere og valg af komponenter.

Vores dygtige energirådgivere har en stor viden inden for feltet, og de kan arbejde med alle energiformer. Da det ofte er i samspillet mellem forskellige energiformer, at de største besparelser i din virksomhed kan realiseres. Det kan eksempelvis ske ved at se nærmere på forholdet mellem ventilation og opvarmning.

Erhverv

Hvad får din virksomhed?

Når du kontakter SEF med henblik på professionel energirådgivning, er du altid sikker på at få en stærk ressource til at analysere og gennemgå din virksomheds samlede energiforbrug.

Herudover er du sikker på at få:

 • En kompetent sparringspartner til brug ved renoveringer, optimeringer og investeringer
 • Reduktion af din virksomheds energiudgifter, som kan mærkes på bundlinjen
 • Ingen faktura (energirådgivning er vederlagsfrit)
 • En grønnere profil
 • Økonomisk tilskud til energiprojekter.
Erhverv

Sådan foregår dit samarbejde med SEF

Har du besluttet dig for at arbejde videre imod en grønnere virksomhedsprofil, og ønsker du at spare penge på din virksomheds energiforbrug, kan vores dygtige energirådgivere hjælpe dig i den rigtige retning.

Når du indgår et samarbejde med SEF, kommer følgende til at ske:

 • Dialog om energioptimering og energibesparelser
 • Vi definerer sammen de energimæssige områder, der skal fokuseres på
 • Samarbejdsaftale indgås
 • Energiscreening af virksomheden
 • Analyse og rådgivning udføres og resulterer i prioriterede forslag til energioptimering
 • Implementering af energioptimering gennemføres og dokumenteres
 • SEF puljer og indberetter energibesparelserne til Energistyrelsen
 • Økonomisk tilskud til energiprojekter udbetales.

Få en uforpligtende snak allerede i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så ring, og få en snak med vores kompetente rådgivere. De står altid klar til at fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvordan energioptimering fra SEF er med til at skabe energibesparende og omkostningsbesparende løsninger for din virksomhed.

Ring til os på telefon 62 20 11 20 eller skriv til os på sef@sef.dk.