Få professionel rådgivning til dit projekt

Skal du ud og finde nye ressourcer til din virksomhed? Og vil du have en samarbejdspartner, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken rådgivning eller service?

Hos SEF kan vi tilbyde dig og din virksomhed et samarbejde fra A til Z. Hvad end du sidder i en privat eller offentlig virksomhed, så tilbyder vi altid kompetent og professionel rådgivning og projektsparring med henblik på at komme frem til den rigtige energiløsning, der gavner din virksomhed samt virksomhedens økonomi. Vores fokus er nemlig altid at minimere din virksomheds energiomkostninger, når du vælger os som din erhvervspartner.

Sådan foregår dit samarbejde med SEF

Har du besluttet dig for at arbejde videre imod en grønnere virksomhedsprofil, og ønsker du at spare penge på din virksomheds energiforbrug, kan vores dygtige energirådgivere hjælpe dig i den rigtige retning.

Når du indgår et samarbejde med SEF, kommer følgende til at ske:

  • Styring og ledelse af dine projekter
  • Dialog om energioptimering og energibesparelser
  • Vi definerer sammen de energimæssige områder, der skal fokuseres på
  • Samarbejdsaftale indgås
  • Energiscreening af virksomheden
  • Analyse og rådgivning udføres og resulterer i prioriterede forslag til energioptimering
  • Implementering af energioptimering gennemføres og dokumenteres
  • SEF hjælper med ansøgningen omkring energitilskud til dine energiprojekter
Erhverv

Få en uforpligtende snak allerede i dag

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Så ring, og få en snak med vores kompetente rådgivere. De står altid klar til at fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, og hvordan energioptimering fra SEF er med til at skabe energibesparende og omkostningsbesparende løsninger for din virksomhed.

Udfyld formularen og vi kontakter dig eller du kan ringe til os på telefon 62 20 11 20.

Kontakt os - Energirådgivning
Samtykke *
reCAPTCHA

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF Energi A/S må kontakte mig med nyheder, informationer og tilbud vedrørende produkter og ydelser, herunder el, naturgas, varmepumper. Jeg må kontaktes pr. e-mail, telefon og brev. Jeg accepterer samtidig, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitikwww.sef.dk. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.