E-sport – SEF mesterskaberne i Wingman

Hvor: SEF A/S - Fåborgvej 44, 5700 Svendborg

Hvornår: 29. februar 2020 Kl. 10:00-18:00

Pris: Gratis - (efter først-til-mølle princippet)

Sidste frist: 24. februar 2020 Kl. 23:59

Få en KÆMPE OPLEVELSE for hele familien GRATIS!

Er du til gamer-oplevelser kan du nu tilmelde dig SEF mesterskaberne i Wingman. Her spilles der Playoffs og DU har mulighed for at komme i f inalen og vinde fede præmier! Oplev live de professionelle gamere fra ORCAS i CS:GO PROturnering.
Kampene bliver streamet så de vises live i SEF-Auditoriet, hvor Jannec Jensen Holmgren vil underholde som kommentator. Dagen byder på masser af oplevelser for hele familien. Grib chancen for at spille FIFA, Fortnite, VR med Racing Seat og Just Dance, med små konkurrencer, giveaways, mad, præmier osv.

Kom til GRATIS e-Sports oplevelse når energiselskabet SEF afholder mesterskaber i Wingman

Udover at du kan deltage i LOKALturneringen og opleve ORCAS spille live i CS:GO PROturneringen, vil der være mulighed for at spille én mod én. Her vil være spillere fra ORCAS holdet. De vil spille med de børn der synes det kunne være fedt at spille med en professionel CS:GO-spiller.

Huset er åben for alle, som vil opleve e-Sportens verden og muligheden for selv at få gamer-genet udlevet.
Tag hele familien med og få en oplevelse med e-Sport hos SEF.

 

Program for e-Sportdagen

09:45

Dørene åbnes

10:00 – 18:00

Hele dagen – Man kan spille FIFA, Fortinite, VR med Racing Seat og Just Danse og man har mulighed for at spille én mod én i CSGO og møde resten af ORCAS holdet.

10:00 – 12:00

LOKALturnering – Playoffs og Kvartfinaler afvikles. Alle tilmeldte hold skal spille playoffs. De 8 hold som vinder playoffs går videre til kvartfinalen.

PROturnering – 1. Semifinale afvikles 2 af de professionelle hold spiller 1. semifinale. Der vil være mulighed for at se dem spille i Auditoriet samt oppe på 2. sal.

12:00 – 13:00

Frokost – SEF sørger for mad og drikke til alle deltagere.

13:00 – 14:30

LOKALturnering – Semifinalerne afvikles De 4 hold som er gået videre fra kvartfinalerne spiller semifinale.

PROturnering – 2. Semifinale afvikles 2 af de professionelle hold spiller 2. semifinale. Der vil være mulighed for at se dem spille i Auditoriet samt oppe på 2. sal.

14:30 – 16:00

LOKALturnering – Finale Vinderne af semifinalerne spiller finale i LOKALturneringen.

16:00 – 18:00

PROturnering – Finale Streames i Auditoriet. Præmieoverrækkelse til vinderne af de 2 turneringer efter PRO finalen er spillet. Giveaways til deltagerne og vinderne af diverse arrangementer igennem dagen.

Tilmeldingen er bindende, ved udeblivelse opkræves der et gebyr på kr. 200,- . Ved tilmelding accepteres det, at spillerens alder kan afvige fra den anbefalede.

 

Tilmelding
Samtykke *

*Jeg giver samtykke til, at SEF A/S og SEF energi A/S behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. SEF Energi A/S er dataansvarlig. Du kan læse om behandlingen af dine personoplysninger samt dine rettigheder i SEF Energi’s privatlivspolitik – du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.